Uitzending
Beau - Aflevering 77

Aflevering 77

Beau

17-12-2019

| 855 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Lange Frans en John West bouwen een feestje met de handbalvrouwen
De Nederlandse handbaldames zijn afgelopen weekend wereldkampioen geworden. Een fantastische prestatie natuurlijk, en daarom heeft Beau een verrassing geregeld! Lange Frans en John West zingen het nummer 'Lekkerding', dat tijdens het toernooi door de dames werd omarmd als lijflied.

e bouwen een feestje met de handbaldames, de kersverse wereldkampioenen!
Afgelopen zondag was een historische dag voor de Nederlandse sport. De Nederlandse handbaldames werden voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen. Vanochtend zijn de dames teruggekomen in Nederland en nu zijn ze alle achttien te gast in de studio!

Niemand kan meer om handbalkeepster Tess Wester heen!
Afgelopen zondag was een historische dag voor de Nederlandse sport. De Nederlandse handbaldames werden voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen. Dat komt mede door de fantastische prestaties van keepster Tess Wester.

Rapper Snelle en zijn idool Thomas Acda slaan de handen ineen
Rapper Snelle is de muzikale sensatie van dit jaar. Aan het begin van dit seizoen was hij te gast en werd hij verrast door zijn held Thomas Acda. Nu gaan de twee muzikanten samenwerken!

Louis van Gaal over Ajax en het Nederlands Elftal
Voormalig Ajax-trainer Louis van Gaal vertelt over de huidige situatie bij de Amsterdamse club. In 1995 won hij met Ajax de Champions League. Wat is er veranderd? Daarnaast was van Gaal natuurlijk dé man die Nederland naar een derde plek loodste op het afgelopen WK. Wat zijn zijn voorspellingen voor het EK dat komende zomer plaatsvindt?

In deze uitzending van Beau waren Louis van Gaal, Thomas Acda, John West en Lange Frans te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 77 werd uitgezonden op dinsdag 17 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie