Uitzending
Beau - Aflevering 71

Aflevering 71

Beau

9-12-2019

| 685 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Monica Geuze en Luuk Ikink over de magie van de podcast
De podcast is populairder dan ooit. Het aantal luisteraars is dit jaar met vijftig procent gestegen. Luuk Ikink en Monica Geuze, podcastfan- en maker, vertellen ons vanavond welke podcasts we absoluut niet mogen missen. "Ik denk dat er op een gegeven moment wel geld mee te verdienen valt."

Verloskundige Marlies Koers deed een bevalling in de auto
De Deventerse Marlies Koers is drie maanden geleden begonnen met het schrijven van haar 'Dagboek van een verloskundige'. In het boek vertelt Marlies over de ervaringen in haar vak. Het boek is nog niet eens af, maar uitgevers staan in de rij en de internationale filmrechten zijn al verkocht.

Frits Barend over de nieuwe presentatoren op de late avond op de NPO
Vijf duo's gaan de nieuwe talkshow op NPO 1 presenteren. Deze presentatoren hebben grote schoenen te vullen, want na Eva Jinek heeft nu ook Jeroen Pauw bekend gemaakt dat hij stopt met de talkshow die zijn naam draagt. TV-legende Frits Barend over de veranderingen in talkshowland.

In deze uitzending van Beau waren Frits Barend en Luuk Ikink te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 71 werd uitgezonden op maandag 9 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie