Uitzending
Beau - Aflevering 7

Aflevering 7

Beau

30-3-2021

| 1012 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

BEAU "Aflevering 7"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

LuckyTV: God straft Krimpen aan den IJssel
God reageert op de gebeurtenissen in Krimpen aan de IJssel. Geweld keurt hij af en daarom had hij zware maatregelen voor Krimpen aan de IJssel voor ogen, maar dat ging niet helemaal goed.

Een kijkje in prachtige campers!
Het vakantieseizoen is nog niet eens begonnen, sterker nog, we zitten in een lockdown en mogen geen centimeter de grens over, maar de campers zijn niet aan te slepen. Iedereen wil in zijn eigen huis op stap, op zoek naar de vrijheid, die wij zo hebben gemist het afgelopen jaar. Er rijden nu in Nederland 150.000 campers rond en als je er nog eentje wil hebben, dan kun je het shaken. Presentator van camping-programma's Sander Janson en presentator en trotse camper-eigenaar Saskia Weerstand schoven aan.

Zo keek je nog nooit naar foto's!
Hans Aarsman analyseert voor zijn rubriek 'De Aarsman Collectie' in de Volkskrant al zeventien jaar nieuwsfoto's als een ware detective. Hij pluist ieder hoekje van een foto uit en ontdekt zo verhalen die niemand anders ziet.

Jar: Kamerleden nemen afscheid
Morgen worden de nieuwe Tweede Kamerleden bedigd. En daarom namen vandaag maar liefst 69 Kamerleden afscheid. Verslaggever Jar Ferwerda was daar uiteraard bij en volgde alles vanuit de wandelgangen.

Bijzondere cijfers over antistoffen coronavirus
Het RIVM liet vandaag weten dat "alle wijzers in het rood staan". Het aantal coronabesmettingen neemt toe en daarmee ook de druk op de ziekenhuizen. Aan tafel Ernst Kuipers en Hans Zaaijer van de bloedbank Sanquin. D uitweg uit deze crisis is natuurlijk vaccineren, maar we hebben ook nog zoiets als opgebouwde immuniteit. Bij Sanquin meten ze hoeveel mensen inmiddels antistoffen hebben tegen het coronavirus. Hans Zaaijer heeft de laatste cijfers.

Hoe gaat Koningsdag 2021 eruit zien?
Opnieuw geen vrijmarkten, muziekoptredens en straten die zich vullen met in het oranje geklede feestvierders. Want net als vorig jaar wordt Koningsdag dit jaar vooral thuis gevierd. Maar dat betekent niet dat we de verjaardag van de koning dit jaar overslaan, die wordt gewoon gevierd in. Eindhoven! Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma en royalty verslaggever Annemarie de Kunder schoven aan.

In deze uitzending van Beau waren Hans Aarsman, Jar Ferwerda, Sander Janson en Saskia Weerstand te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op dinsdag 30 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie