Uitzending
Beau - Aflevering 5

Aflevering 5

Beau

26-3-2021

| 679 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Dit zijn de hoogtepunten van Voice-winnaar Dani
Dani van Veldhoven mag zich de grote winnaar noemen van The Voice of Holland. Bij Beau blikt hij terug op de intense maanden en viert hij zijn overwinning.

Duncan Laurence openhartig over paniekaanvallen
Sinds hij het Songfestival heeft gewonnen, zit zijn carrière in de lift. Met deze week een nieuw hoogtepunt: een optreden bij The Today Show. Aan tafel bij Beau vertelt Duncan openhartig over de paniekaanvallen die hem teisterden en over de documentaire die over hem is gemaakt.

Primeur! De eerste vrouwelijke scheidsrechter
Het wordt een historisch weekend. Bij de wedstrijd van het Nederlands Elftal zal publiek aanwezig zijn, én er is een vrouwelijke scheidsrechter. En dat is voor het eerst.

Kan de commotie rondom Wahib ook iets goeds opleveren?
Het was hét onderwerp van gesprek deze week: de omstreden livestream van acteur en rapper Bilal Wahib waarin hij een twaalfjarige jongen overhaalde zijn broek te laten zakken. Naast de ophef die hierover ontstond, kwam ook de vraag op: wat te doen tegen online shaming? En hoe praat je hierover met je kinderen thuis of in de klas?

LuckyTV: Een rondje schaatsen met Baudet!
Een rondje schaatsen met Thierry Baudet, en hij is helemaal uitgerust na de verkiezingen. LuckyTV was erbij!

Grapperhaus tegen Jaïr: 'Geen zout in wonden wrijven'
Het rumoer rond de formatie houdt aan. Gisteren werd verkenner Kajsa Ollongren gefotografeerd met aantekeningen die niet openbaar mochten worden. Daarna moesten de verkenners hun functie neerleggen. Onze verslaggever Jaïr Ferwerda peilde vandaag de stemming in Den Haag na de fotoblunder en daar had niet iedereen zin in.

In deze uitzending van Beau waren Duncan Laurence, Jaïr Ferwerda en Thierry Baudet te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op vrijdag 26 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie