Uitzending
Beau - Aflevering 4

Aflevering 4

Beau

25-3-2021

| 1004 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Speciaal liedje
LuckyTV maakte een speciaal lied over de uitzending van vanavond.

Rapper Donnie en Frans Duijts - Frans Duits
Rapper Donnie en Frans Duijts hebben de handen ineen geslagen en maakte de eerste zomerhit van 2021. Ze schoven aan en traden op!

Een bijzondere samenwerking...
Rapper Donnie en Frans Duijts hebben de handen ineen geslagen en maakte de eerste zomerhit van 2021. Ze schoven aan en traden op!

Wordt Max Verstappen wereldkampioen?
Gaat Max Verstappen eindelijk de felbegeerde wereldtitel pakken? Vanaf dit weekend zijn alle ogen weer gericht op onze Limburgse snelheidsduivel in de zwart-rode auto. Het nieuwe Formule 1 seizoen gaat los en dat belooft natuurlijk wederom spektakel! De man die ons als geen ander lekker kan maken voor een nieuw Formule 1-seizoen is natuurlijk Robert Doornbos.

Een rommelige dag op het Binnenhof
Het was een rommelige dag op het Binnenhof. Nadat verkenner Ollongren positief testte op corona lekte ze op weg naar buiten ook nog eens per ongeluk details over de formatiegesprekken. Ze zijn pas net begonnen, maar een snelle formatie lijkt ver te zoeken. Wouter de Winther en Floor Bremer waren te gast.

Bilal Wahib schuift niet aan bij BEAU
Acteur Bilal Wahib zou hier zitten samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst, maar zij hebben zich kort voor deze uitzending teruggetrokken. Ze hebben het volgende statement gegeven: 'Helaas moeten we aangeven dat Bilal Wahib heeft besloten om niet aan te schuiven bij Beau. Het slachtoffer en zijn ouders hebben aangegeven dit niet te zien zitten, ze willen er alles aan doen om verdere publiciteit te voorkomen. Bilal respecteert deze wens. De wensen van het slachtoffer en de familie zijn op dit moment het belangrijkste.'

In deze uitzending van Beau waren Bert Doorn, Donnie, Frans Duijts, Robert Doornbos en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 4 werd uitgezonden op donderdag 25 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie