Uitzending
Beau - Aflevering 3

Aflevering 3

Beau

24-3-2021

| 844 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau doet bijzondere oefening
Yolanthe Cabau is naast actrice nu ook fitness-guru. Om dat te demonstreren, deed ze samen met Beau een oefening. En die blijkt nog lastiger dan gedacht!

Yolanthe werkte met Will Smith
We hebben haar zien opgroeien van soapster tot actrice in Amerika en binnenkort leren we haar kennen als fitnesscoach. Yolanthe Cabau timmert al een tijdje aan de weg in Hollywood én is binnenkort te zien in de hoofdrol van de Nederlandse Netflix-film: Just Say Yes.

Racoon - Hee Joh Jip
De mannen van Racoon speelden hun nieuwe Nederlandstalige liedje Hee Joh Jip.

Prachtige ode aan vaders van Racoon
In ruim 20 jaar tijd bouwde de band Racoon een catalogus vol Engelstalige hits op. Tóch besloten ze een jaar geleden om over te stappen op die prachtige Nederlandse taal. Drie singles verder blijkt het een hele slimme zet. De mannen van Racoon schoven aan.

Wat zijn de gevolgen voor slachtoffer livestream Bilal Wahib?
Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud liggen onder vuur, nadat zij een minderjarige jongen in een livestream op social media hebben gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien, in ruil voor zeventienduizend euro. Wat zijn de gevolgen voor het slachtoffer en hoe kan hij worden geholpen? Aan tafel misdaadjournalist Peter. R de Vries, journalist Charisa Chotoe, die onlangs bij de KRO/NCRV een uitzending maakte over online shaming en ervaringsdeskundige Hajar Akrari. Zij zet zich in voor slachtoffers van online shaming.

Actie Bilal Wahib: 'Uit de hand gelopen grap met hele grote gevolgen'
Mocro Maffia-acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud liggen onder vuur, nadat zij een minderjarige jongen in een livestream op social media hebben gevraagd om zijn geslachtsdeel te laten zien, in ruil voor zeventienduizend euro. Aan tafel misdaadjournalist Peter. R de Vries, journalist Charisa Chotoe, die onlangs bij de KRO/NCRV een uitzending maakte over online shaming en ervaringsdeskundige Hajar Akrari. Zij zet zich in voor slachtoffers van online shaming.

Een proefvakantie: hoe werkt dat?
Liggend op een bedje aan het zwembad, cocktail in de hand, vol in de Griekse zon.... Voor velen van ons is dit een droom, maar voor sommigen een droom die volgende maand uitkomt! Mattijs ten Brink, ceo van Sunweb, organiseert een proefvakantie voor 189 uitverkorenen naar Rhodos.

In deze uitzending van Beau was Yolanthe Cabau van Kasbergen te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 24 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie