Uitzending
Beau - Aflevering 6

Aflevering 6

Beau

29-3-2021

| 841 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Willemijn en Guus stonden in de Royal Albert Hall
Precies 150 jaar geleden, op 29 maart 1871 opende de Engelse Queen Victoria de Royal Albert Hall. Het was de laatste wens van haar overleden man, Prince Albert. Willemijn Verkaik en Guus Meeuwis vertellen over het bijzondere moment dat zij mochten optreden in deze prachtige zaal.

Xander de Buisonjé - Er is nog hoop
In januari 2006 ging er een schokgolf door Doetinchem en omstreken toen spelende kinderen in een parkje een lugubere vondst hadden gedaan. In het half bevroren water van de Kapperskolk in Doetinchem troffen zij een dode baby aan. Xander de Buisonjé schreef dit nummer als onderdeel van een plan om de cold case op te lossen.

Hoe De Graafschap helpt een cold case op te lossen
In januari 2006 ging er een schokgolf door Doetinchem en omstreken toen spelende kinderen in een parkje een lugubere vondst hadden gedaan. In het half bevroren water van de Kapperskolk in Doetinchem troffen zij een dode baby aan. De politie haalt nu alles uit de kast om de cold case op te lossen.

'We moeten de stichting steunen', aldus Humberto
'Wat kunnen we nu doen?', vraagt Humberto Tan zich af, 'die stichting steunen!' Tan, Erik Scherder en Jesse Bleekemolen vertellen openhartig over de vele herinneringen aan Bibian Mentel, en hoe zij nooit vergeten zal worden.

'Met die lach zie je Bibian het liefst'
Humberto Tan, Erik Scherder en Jesse Bleekemolen blikken op de avond van haar overlijden terug op de prachtige persoon die Bibian Mentel was. Humberto vertelt aan tafel over haar passie tijdens Dancing With The Stars en Erik vertelt over haar bijzondere stichting, en de kracht die ze daarmee uitstraalde.

Jesse volgde Bibian Mentel voor een intieme documentaire
Jesse Bleekemolen volgde Bibian Mentel voor de documentaire 'Bibian Mentel: LEEF'. "Ik wilde heel graag, met haar, laten zien dat achter al die positiviteit ook een vrouw zit die jarenlang heeft geknokt", zo vertelt hij, op de avond dat haar overlijden bekend werd.

Ruben Annink eert Bibian Mentel met prachtig nummer
Zanger Ruben Annink zingt het prachtige nummer 'Dat het morgen lukt', ter ere van Bibian Mentel, op de dag dat zij na een jarenlange strijd tegen kanker overleed.

Wow! Spectaculaire dronebeelden uit onze studio!
Hij is één van de beste dronevliegers ter wereld: de Nederlandse Vince Irie. Afgelopen weekend verzorgde hij een spectaculair optreden in het programma 'Matthijs Gaat Door', en omdat we fan zijn: hij vloog ook een rondje door ons pand.

Humberto reageert op overlijden Bibian Mentel: 'Geen dag geklaagd'
Bibian Mentel is overleden, zo werd maandagavond bekend. Aan tafel bij Beau reageert presentator Humberto Tan, die haar jarenlang van dichtbij mee heeft gemaakt.

In deze uitzending van Beau waren Erik Scherder, Guus Meeuwis, Humberto Tan en Xander de Buisonjé te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 29 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie