Uitzending
Beau - Aflevering 1

Aflevering 1

Beau

22-3-2021

| 823 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Wesley gaat ingeslapen hond Bommel opzetten!
Afscheid nemen van een trouwe viervoeter doet natuurlijk pijn, ook voor de familie Meiland. Nadat zij hond Bommel in hebben laten slapen, besloten zij hem toch nog een plekje te geven in het interieur. Wesley Kevenaar gaat de hond namelijk voor de familie opzetten. En als voorproefje nam hij wat eerdere dieren mee naar de studio.

Nabil B. tegen Peter R.: 'Ik vertel de waarheid'
Het Marengo-proces is van start gegaan. Zeventien verdachten stonden maandag terecht in de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam-Osdorp, maar alle ogen waren gericht op hoofdverdachte Ridouan Taghi. We praten na met Peter R. de Vries (vertrouwenspersoon kroongetuige Nabil B.) en Mick van Wely.

Hélène Hendriks: 'Geen voorstander van boycot WK'
Het Nederlands Elftal speelt de komende week drie kwalificatiewedstrijden voor het veel bekritiseerde WK in Qatar. Moeten we het WK boycotten, of zijn er andere manieren om aandacht te vragen voor de mensenrechten aldaar. We bespreken het met sportjournalist Hélène Hendriks en hoogleraar sport en recht Marjan Olfers.

Het andere nieuws van maandag 22 maart!
Elke avond bespreken we het andere nieuws van de dag, met daarin ook ruimte voor een klein grapje. Met deze keer een terugblik op ons hamstergedrag van een jaar geleden! Herinner jij het je nog?

Floor Bremer over formatie kabinet: 'Het wordt interessant'
De formatie van een nieuw kabinet is van start gegaan. Wordt het misschien wel nieuwkomer JA21 die onder andere met de VVD en D66 een nieuw kabinet gaat vormen, of toch een partij op links? Floor Bremer praat ons bij.

LuckyTV: Ballonnen bij het Marengo-proces?
Het was de dag van de start van het Marengo-proces. LuckyTV doet uitgebreid verslag.

Beau trapt het nieuwe seizoen af!
Een nieuw seizoen Beau, met een heel bijzondere aftrap. Beau geeft ons een kijkje in zijn huis, met een herkenbaar beeld: met het hele gezin op de bank, zoals we er allemaal al een jaar bij zitten.

In deze uitzending van Beau waren Hélène Hendriks en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 22 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie