Uitzending
Beau - Aflevering 33

Aflevering 33

Beau

23-12-2020

| 1210 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Dwight, Shirma en Berget - Kerstmedley
Dwight Dissels, Shirma Rouse, Berget Lewis en het ZO! Gospel Choir houden met hun kerstgospel-medley de kerstsfeer vast!

Grote verrassing voor Hamza's kippetjes!
We zitten bijna aan het eind van het jaar en dat is traditiegetrouw de tijd van de lijstjes en de jaaroverzichten. Vanwege al deze gitzwarte gebeurtenissen riep NOS-presentator Winfried Baijens op Twitter op om al je feelgood-viraal-verhalen te delen. Ook die lijst is gelukkig eindeloos. Want het was al met al natuurlijk gewoon een heel raar jaar.

Jar en premier Rutte blikken terug op 2020
2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin Nederland de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog kreeg voorgeschoteld: we gingen twee keer in lockdown, ministers vielen letterlijk om en ons land veranderde van het ene op het andere moment in een anderhalvemeter-samenleving. Reden genoeg voor Jar Ferwerda om terug te blikken met premier Mark Rutte.

In deze uitzending van Beau waren Berget Lewis, Jar Ferwerda, Shirma Rouse en Winfried Baijens te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 23 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie