Uitzending
Beau - Aflevering 50

Aflevering 50

Beau

10-7-2020

| 1374 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 50"
Met in deze uitzending: -Frits Wester blikt terug op een bewogen politiek half jaar. -De Haagse oud-wethouder Richard de Mos wordt verdacht van corruptie en deelname aan criminele organisaties. Peter Plasman is zijn advocaat. -Jack van Gelder en H?l?ne Hendriks over de komende sportzomer. -Fotograaf des vaderlands Jan Dirk van der Burg maakte een portret van 11 volkszangers die Wesley heten. -Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blazen JURK! nieuw leven in. -Gerard Joling en rapper Poke zingen hun zomerhit 'We Gaan Raket Nu'.

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken terug op Jurk!
Een paar jaar geleden hingen Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hun glitterjurken aan de wilgen, maar Jurk! komt terug! In augustus gaan ze voor het eerst sinds jaren weer optreden. Ze blikken terug op het ontstaan van Jurk!

Gerard Joling & Poke - We Gaan Raket Nu
Gerard Joling en Poke sluiten het seizoen BEAU af met hun nieuwe nummer: We Gaan Raket Nu.

Hoe kijken de politici terug op het afgelopen half jaar?
Met de laatste ministerraad voor het zomerreces sluit het kabinet een van de meest onstuimige periodes af sinds de Tweede Wereldoorlog. Hoe kijken de politici erop terug? Verslaggever Ja?r Ferwerda zoekt het uit.

De Wesleys - Trots op Jou
Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg heeft voor het nieuwe zomernummer van De Volkskrant een nieuwe fotoserie gemaakt. Dit keer over de meest populaire voornaam in Nederland Muziekland: Wesley. Samen met elf Wesley's is hij in de uitzending.

Haagse politicus Richard de Mos wil landelijke politiek veroveren
De Haagse oud-wethouder Richard de Mos wordt verdacht van corruptie, omkoping en deelname aan criminele organisaties. De Mos werpt deze beschuldigingen verre van zich en vindt dat er sprake is van een heksenjacht. Ondanks de aantijgingen geeft hij in de show aan dat hij 'De ombudspolitiek landelijk wil uitrollen'.

Beau wordt geroast door Martijn Koning
Beau wil Gerard Joling & Poke aankondigen, maar dat loopt anders dan gepland... Hij wordt verrast met een roast, geschreven door de enige echte Martijn Koning.

In deze uitzending van Beau waren Dennis van de Ven, Frits Wester, Gerard Joling, Hélène Hendriks, Jack van Gelder, Jeroen van Koningsbrugge, Peter Plasman en Martijn Koning te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 10 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie