Uitzending
Beau - Aflevering 29

Aflevering 29

Beau

17-12-2020

| 1226 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Beau onder andere:

Speciale gasten bij RTL Exclusief!
Vanaf maandag 4 januari is RTL Exclusief elke zondagavond te zien bij RTL4. Om het jaar 2020 mooi af te sluiten, is er een RTL Exclusief oudejaarsspecial met grote gasten! Mark Rutte, Johan Derksen én koningin Máxima

Het beste van The Roast!
Dit jaar geen grappen over de lengte van Peter Pannekoek. Ook niets over het briefje van Famke Louise of de losse handjes van Johnny de Mol en het huwelijk van Ferd Grapperhaus. Ook niks over de virusvlogs van Lange Frans en het NSB-verleden van Wilfred Genee. Want dit jaar is er helaas geen roast. Peter Pannekoek schoof aan over het alternatief: de Kater van 2020!

Grote problemen door toeslagenaffaire
De gedupeerden in de toeslagenaffaire is 'ongekend onrecht' aangedaan. Dat concludeert de parlementaire commissie kinderopvangtoeslag in een snoeihard rapport. Ze zijn het slachtoffer geworden van spijkerharde regels en zijn jarenlang niet door de politiek gehoord. Aan tafel gedupeerden Leigh-Anne Jansen en Fatma Simsek en Floor Bremer en Pieter Klein.

'Ik hou mijn hart vast voor kerst'
We zitten middenin een keiharde lockdown. Intussen blijven de coronabesmettingen toenemen. Vandaag werden er 12.844 nieuwe besmettingen gemeld, dat is het hoogste aantal op één dag sinds het begin van de crisis in maart. Arts Bernard Leenstra maakt zich zorgen.

In deze uitzending van Beau was Peter Pannekoek te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op donderdag 17 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie