Uitzending
Beau - Aflevering 25

Aflevering 25

Beau

11-12-2020

| 916 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Guus Meeuwis en Diggy Dex - Volgend Jaar (Tabee 2020)
Guus Meeuwis en Diggy Dex bezingen al vijf jaar het afgelopen jaar. Maar hoe bezing je zo'n bijzonder jaar als 2020? Dat hoor je in het nummer Volgend Jaar (Tabee 2020)!

Hoe vat je 2020 samen?
Het is inmiddels een heuse traditie geworden aan het eind van het jaar: Guus Meeuwis en Diggy Dex die met het lied 'Tabee' het afgelopen jaar bezingen. Ook dit keer hebben ze de koppen bij elkaar gestoken voor het nummer 'Volgend jaar', oftewel Tabee 2020.

Wibi Soerjadi - Christmas Prelude
Het was vandaag een rare dag voor Wibi Soerjadi. De pianokunstenaar lanceerde zijn allereerste kerstsingle ooit, maar dat releasemoment liep bijna in de soep. Gelukkig kon hij aanschuiven en zijn nieuwe kerstnummer spelen!

Hoe belangrijk is kerst voor Europa?
Kerstmis. It's the most wonderful time of the year! Maar hoe gezellig worden de kerstdagen in Europa nu het hele continent gebukt gaat onder het coronavirus? In Nederland wordt het karig en klein, maar hoe zit het in de rest van Europa? Bij mij aan tafel correspondent Verenigd Koninkrijk Suse van Kleef, voormalig Frankrijk-correspondent Stefan de Vries en inwoner van België Jan Jaap van der Wal.

Hoe reageert Den Haag op nieuws De Jonge?
Onze verslaggever Jaïr Ferwerda was vandaag in Den Haag om de reacties te peilen over het besluit van Hugo de Jonge om geen lijsttrekker meer te worden.

Wopke Hoekstra nieuwe lijsttrekker CDA!
Nadat Hugo de Jonge gisteravond uit het niets de handdoek in de ring gooide is het paniek bij het CDA. Met nog drie maanden te gaan tot de verkiezingen moeten ze op zoek naar een nieuwe lijsttrekker.

In deze uitzending van Beau waren Guus Meeuwis, Jaïr Ferwerda, Jan Jaap van der Wal, Stefan de Vries en Wibi Soerjadi te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op vrijdag 11 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie