Uitzending
Beau - Aflevering 30

Aflevering 30

Beau

18-12-2020

| 1128 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Opvallend spotje JA21
Vandaag presenteerden Joost Eerdmans en Annabel Nanninga hun nieuwe partij: JA21! En daar hoorde een opvallend spotje bij!

'Het is ongelooflijk spannend'
Denk jij te beschikken over een enorme portie algemene kennis? Dat is mooi. Win je weleens een pubquiz? Super. Maar durf je het ook op te nemen tegen vijf omgevallen boekenkasten? In de nieuwe quiz 'Beat the Champions' gaan kandidaten de strijd aan met de champions. Chantal Janzen presenteert het programma en twee van de vijf superquizzers Diederik Jekel en Abel Gilsing schoven aan.

Gerard Joling - Christmas on The Dance Floor
Het is de favoriete tijd van het jaar van Gerard Joling en als er iemand weet hoe je moet uitpakken met de feestdagen dan is hij het wel. En net als ieder jaar heeft Gerard n grote wens: een grote kerst-hit scoren. En we hebben jou, de kijker, gevraagd een favoriete kerstfoto te sturen en dat is massaal gebeurd! Heb jij jouw foto gezien?

Dolf Jansen gaat optreden zonder publiek!
Dolf Jansen. Al 30 jaar sluit hij de feestdagen af met zijn Oudejaars in De Kleine Komedie in Amsterdam, maar maandag zette de lockdown genadeloos een streep door die traditie. Opgeven voor de finish is uitgesloten voor Dolf en dus zet hij de eindsprint in: hij gaat zijn Oudejaars gewoon doen. Znder publiek.

Hugo de Jonge zingt voor schoonmoeder Jar!
Het is vrijdag en dus tijd voor de wekelijks ministerraad. De laatste van dit jaar. En uiteraard was onze trouwe verslaggever Jar Ferwerda erbij.

De nieuwe partij JA21: 'Juiste antwoord'
Nog geen maand geleden vertrok hij bij Forum voor Democratie en vandaag is Joost Eerdmans alweer terug aan het politieke firmament. Met een nieuwe partij: JA21.

In deze uitzending van Beau waren Chantal Janzen, Diederik Jekel, Dolf Jansen, Gerard Joling, Jar Ferwerda en Joost Eerdmans te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 18 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie