Uitzending
Beau - Aflevering 26

Aflevering 26

Beau

14-12-2020

| 1499 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

De lekkerste kerst-gerechten!
Kerst wordt misschien eenzaam, maar hoe maken we het toch een beetje sfeervol en feestelijk? Chefkoks Alain Caron, Joris Bijdendijk, Nadia Zerouali en Rudolph van Veen maakten een stressvrij kerstmenu! Direct naast de studio zit restaurant De Plantage in Artis en daar waren de chefs al de hele dag druk in de weer met de voorbereidingen. De opdracht was: een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bijgerecht, een dessert. Het moest feestelijk, maar voor iedereen thuis haalbaar zijn. En niet al te duur.

LuckyTV: het gaat niet goed...
LuckyTV peilde de stemming bij verschillende ministers. En het gaat niet goed...

'Meer kunnen we niet doen'
Daar is 'ie dan: de beruchte hamer van premier Rutte. Hij zwaaide er al een paar keer mee en nu krijgen we de klap. Nederland gaat op slot, en flink ook. Aan tafel: minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge, politiek commentator Wouter de Winther en arts-microbioloog en OMT-lid Ann Vossen.

'We vechten tegen virus én vermoeidheid'
Daar is 'ie dan: de beruchte hamer van premier Rutte. Hij zwaaide er al een paar keer mee en nu krijgen we de klap. Nederland gaat op slot, en flink ook. Aan tafel: minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge en arts-microbioloog en OMT-lid Ann Vossen.

In deze uitzending van Beau waren Alain Caron, Hugo de Jonge, Nadia Zerouali, Rudolph van Veen en Wopke Hoekstra te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 14 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie