Uitzending
Beau - Aflevering 24

Aflevering 24

Beau

10-12-2020

| 1040 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: SpaceX-raket ontploft
De raket van Elon Musk is ontploft. LuckyTV heeft unieke beelden van de ontploffing gevonden.

Missie538: in actie voor de Voedselbank!
Meer dan een miljoen Nederlanders leefden vorig jaar in armoede en dat aantal zal door de coronacrisis alleen maar toenemen. Bij de Voedselbank zien ze het aantal mensen dat hulp nodig heeft explosief groeien. Daarom vond Radio 538 het tijd voor actie. De zender staat volgende week in het teken van Missie 538. Aan tafel: Radio 538-DJ's Frank Dane, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga.

Gevaarlijk experiment: Beau test brandveiligheid racekleding
Deze zondag wordt in Abu Dhabi de laatste Grand Prix van het Formule 1-seizoen gereden. Een seizoen dat vanaf dag 1 in handen was van het Britse wonderkind Lewis Hamilton. Maar ook een seizoen met een horrorcrash voor Romain Grosjean, die aan de dood ontsnapte dankzij de veiligheid van de huidige auto's én dankzij de brandveiligheid van zijn kleding. En die brandveiligheid testte Beau live in de studio!

Tabitha & Paskal Jacobsen - Blijf Nog Even Hier
Zowel Tabitha als BLOF bestaan nu 28 jaar. Daardoor liep de muziek van de Zeeuwse band als een rode draad door het leven van de zangeres. Dit jaar kruisten de twee eindelijk de paden doordat Tabitha de BLOF-hit 'Hemingway' zong in het programma 'Beste Zangers'. En nu hebben Tabitha en Paskal samen een single uitgebracht, 'Blijf Nog Even Hier.'

Wie gaat De Jonge vervangen?
Totaal onverwacht stopt Hugo de Jonge als lijstrekker van het CDA. In een brief eerder vanavond liet hij weten dat hij het als minister van volksgezondheid te druk heeft met de aanpak van de coronacrisis.

De Jonge reageert live op terugtrekken als lijsttrekker
Totaal onverwacht stopt Hugo de Jonge als lijstrekker van het CDA. In een brief eerder vanavond liet hij weten dat hij het als minister van volksgezondheid te druk heeft met de aanpak van de coronacrisis. Live in de uitzending reageerde Hugo de Jonge bij Frits Wester op het nieuws.

In deze uitzending van Beau waren Coen Swijnenberg, Frits Wester, Paskal Jacobsen en Sander Lantinga te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 10 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie