Uitzending
Beau - Aflevering 27

Aflevering 27

Beau

15-12-2020

| 766 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: HEMA bedacht coronavirus
Volgens epidemioloog Alma Tostmann is er één schuldige aan te wijzen voor het virus...

'Dit is een groot spektakel'
Gisteren ging in Vlissingen 'De Slag om de Schelde' in première, de op één na duurste Nederlandse speelfilm aller tijden. En laat nu net die dag een lockdown worden afgekondigd waarbij alle bioscopen tot sint juttemis dichtgaan... Jammer, want de film wordt nu al gezien als één van de beste oorlogsfilms uit onze vaderlandse geschiedenis. Aan tafel: filmjournalist René Mioch, regisseur Matthijs van Heijningen en producent Alain de Levita.

Matangi Quartet - Cavantina
Hij is misschien wel de grootste popster aller tijden. Een popster uit... de 18e eeuw. Ludwig van Beethoven. Deze week viert hij zijn 250e verjaardag. En nog steeds is hij hot. Groot fan Tijl Beckand schoof, samen met het beroemde Matangi Quartet, aan. Het Matingi Quartet speelde het prachtige stuk Cavantina, uit het strijkkwartet nummer 13 van Beethoven

Wat maakt Beethoven zo goed?
We gaan het hebben over een popster. Misschien wel de grootste popster aller tijden. Een popster uit... de 18e eeuw. Ludwig van Beethoven. Deze week viert hij zijn 250e verjaardag. En nog steeds is hij hot. Groot fan Tijl Beckand schoof, samen met het beroemde Matangi Quartet, aan.

HEMA wel open, Blokker niet. Waarom?
We zijn in lockdown. Gisteren viel de hamer van Rutte. Maar dat betekent niet dat iedereen het er mee eens is. Er wordt in de Tweede Kamer al de hele dag gedebatteerd over de ingrijpende beslissing om Nederland vijf weken lang volledig op slot te gooien en ondernemend Nederland is zwaar teleurgesteld. Aan tafel: politiek verslaggever Floor Bremer, Michiel Witteveen, de eigenaar van onder andere Blokker. Verder leraar Thijs Roovers en psycholoog Saskia Geraerts.

Rutte reageert op fluit-demonstranten
Hoe was de stemming in Den Haag de dag na de afkondiging van de lockdown? Onze verslaggever Jaïr Ferwerda stroopte de Haagse wandelgangen af.

In deze uitzending van Beau waren Alain de Levita, Matthijs van Heijningen, René Mioch, Tijl Beckand en Jaïr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 15 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie