Uitzending
Beau - Aflevering 23

Aflevering 23

Beau

21-4-2021

| 587 x bekeken | 0 reacties
5
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Bijzondere ontdekking T-Rex
Een bijzondere ontdekking over de Tyrannosaurus Rex. De dinosaurus blijkt veel meer te bewegen dan oorspronkelijk werd gedacht. Meester van de dieren Freek Vonk licht het onderzoek toe.

Knotsgekke spelshow van Martien en Britt!
Ze zijn het duo waarvan elke leraar hoopt dat ze nooit samen in n klas belanden: Martien Meiland en Britt Dekker. In de nieuwe spelshow 'First & Last' halen ze het meest hysterische in elkaar naar boven.

Dinand Woesthoff - The Highest of All
We kennen Dinand Woesthoff natuurlijk allemaal van Kane. Na een sloot aan hits, albums, gouden platen en prijzen besloot hij eind 2014 te stoppen. Maar het muzikale bloed kruipt waar het niet gaan kan, want sinds een jaar is Dinand weer helemaal back on track met nieuwe muziek, maar nu solo. Hij speelde live zijn nieuwe single 'The Highest of All'.

Inspirerende woorden van Dinand Woesthoff
We kennen Dinand Woesthoff natuurlijk allemaal van Kane. Na een sloot aan hits, albums, gouden platen en prijzen besloot hij eind 2014 te stoppen. Maar het muzikale bloed kruipt waar het niet gaan kan, want sinds een jaar is Dinand weer helemaal back on track met nieuwe muziek, maar nu solo.

De soap rondom de Super League
Het werd gezien als de grootste revolutie in het Europese voetbal sinds het ontstaan van de Champions League: het opzetten van de Super League. Twaalf Europese topclubs wilden hun eigen competitie opstarten. Maar binnen twee dagen na de lancering explodeerden de plannen al in hun gezicht. De fans wilden er niets van weten.

Klaver: 'Nu ineens komen er wel versoepelingen'
Vanochtend voordat het nieuws over de toeslagen affaire bekend werd, maakte verslaggever Jar Ferwerda een rondje door de Haagse wandelgangen.

'We houden ons hart vast in ziekenhuizen'
Eindelijk lijkt het erop dat het vaccineren op gang komt. Zo zijn vandaag de eerste prikken met het Janssen-vaccin gezet. Maar de praktijk van het prikken blijkt nog weerbarstig. Aan tafel huisarts Matthijs van der Poel en Saskia Middeldorp, hoofd interne geneeskunde van het Radboudumc.

Frits Wester met laatste nieuws over toeslagenaffaire
Opvallend nieuws van RTL Nieuws. Uit een reconstructie blijkt dat het kabinet in de toeslagenaffaire doelbewust informatie achterhield voor het parlement en wilde dat kritische Kamerleden zoals Pieter Omtzigt zich koest zouden houden. Politiek verslaggever Frits Wester was live vanuit Den Haag.

In deze uitzending van Beau waren Britt Dekker, Dinand Woesthoff, Freek Vonk, Frits Wester, Jar Ferwerda, Martien Meiland en Pieter Omtzigt te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 21 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!