Uitzending
Beau - Aflevering 28

Aflevering 28

Beau

28-4-2021

| 1011 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Willy is er klaar mee
Dat het een bijzondere Koningsdag was, wisten we al. Maar: toen het over emoties ging, kon Willy het niet meer aan.

The Dutch Giant speelt in grote Hollywood-films!
We gaan een ordinair potje knokken. Net als de Britten zijn we dol op lijstjes en bij de BBC gaat nu één lijstje viral: Dat van de beste vechtscènes van de 21ste eeuw. Aan tafel bespreken we het geheim van de perfecte vechtscène, met regisseur Martin Koolhoven, stuntman Willem de Beukelaer en Hollywood-acteur Olivier Richters, ook bekend als 'The Dutch Giant'.

Oud-turnster: 'We leefden elke dag in angst'
Turnsters spreken zich sinds afgelopen zomer wereldwijd uit over lichamelijke en geestelijke mishandeling in de turnsport. Na een halfjaar intensief onderzoek ligt er vandaag een snoeihard rapport. Conclusie: maar liefst twee derde van de topturnsters heeft te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag. Aan tafel de hoofdonderzoekers Marjan Olfers en Anton van Wijk en oud-turnsters Anouk Visser en Petra Witjes.

Kuzu: 'Motie van wantrouwen komt er'
De Tweede kamer debatteert morgen over de nieuwste onthullingen in de toeslagenaffaire. Weet het demissionaire kabinet Rutte het vertrouwen van de kamer terug te winnen? Verslaggever Jaïr Ferwerda was vandaag in Den Haag voor een ronde door de wandelgangen.

Hoe zit het met code zwart?
Om 12 uur vanmiddag was het moment eindelijk daar: na ruim een half jaar konden we vandaag weer het terras op. De vraag is: is het verantwoord nu we steeds vaker horen over 'code zwart' in de zorg. Ernst Kuipers was te gast.

Kuipers: 'Avondklok had nauwelijks effect'
Om 12 uur vanmiddag was het moment eindelijk daar: na ruim een half jaar konden we vandaag weer het terras op. De vraag is: is het verantwoord? Ernst Kuipers was te gast.

In deze uitzending van Beau waren Jaïr Ferwerda en Martin Koolhoven te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 28 werd uitgezonden op woensdag 28 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!