Uitzending
Beau - Aflevering 24

Aflevering 24

Beau

22-4-2021

| 833 x bekeken | 0 reacties
7
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

In deze uitzending van Beau onder andere:

Sterrenchefs die een mexicano of sultana namaken?
Het idee van het nieuwe programma Snackmasters is simpel: neem een populaire snack, bijvoorbeeld Hamkaas-chips of een mexicano en laat sterrenchefs dat fabrieksproduct zo precies mogelijk namaken. Wie dit het beste kan, wordt gekroond tot Snackmaster! Presentator Martijn Krabbé en sterrenchef Margo Reuten over dit fantastische nieuwe programma.

LuckyTV: Willem-Alexander neemt een kijkje in Ahoy
De voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival in Rotterdam zijn in volle gang. Tijd voor Willem-Alexander om eens langs te gaan, al lijkt onze koning niet erg onder de indruk...

Deze films maken kans op een Oscar (en mag je niet missen)!
Het is het grootste feest van het jaar in Hollywood: de uitreiking van de Oscars. Volgens filmkenner René Mioch is het dit jaar lastiger dan ooit om te voorspellen welke film kans maakt op een prijs, maar hij doet toch een poging...

Winston komt met een actie om de aarde te redden!
'World Earth Day': de dag waarop we worden aangemoedigd om stil te staan bij het welzijn van onze kwetsbare planeet. En dat is hard nodig, volgens oud-politicus Jan Terlouw en presentator Winston Gerschtanowitz. Ze bundelen hun krachten en bedachten een heel mooi project.

'Alle bewindslieden staan vol in de wind'
De Tweede Kamer onderbreekt volgende week het mei-reces om te debatteren over de toeslagenaffaire. Nieuwe onthullingen van RTL Nieuws sloegen in als een bom. Het kabinet hield mogelijk informatie achter voor de Tweede Kamer. Volgens Fons Lambie zitten, naast Mark Rutte, ook Wopke Hoekstra en Sigrid Kaag in een lastige positie.

In deze uitzending van Beau waren Jan Terlouw, Martijn Krabbé, René Mioch en Winston Gerschtanowitz te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 22 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!