Uitzending
Beau - Aflevering 27

Aflevering 27

Beau

27-4-2021

| 780 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: WIlly en Max in Eindhoven
Willy en Max waren vandaag in Eindhoven voor #Koningsdag2021. Een dag die ze niet snel zullen vergeten!

Carel Kraayenhof - Adiós Nonino
Op de bruiloft van Willem-Alexander en Máxima speelde Carel Kraayenhof het nummer 'Adiós Nonino' op verzoek van Máxima. Het bekende fragment met 'de traan' kennen we allemaal. Live in de studio speelde Carel het stuk nog eens over!

The Streamers: "Misschien wel traditie"
Koningsdag werd afgesloten in de tuin van de koning met een spectaculair livestream optreden van de Streamers. Ruim twee miljoen mensen in 90 verschillende landen keken naar het concert. Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Frank Lammers keken met ons terug, meteen na het concert.

Koningsdag 2021: zó was het!
Het was de tweede Koningsdag in lockdown. Deze keer ging de koning wel de deur uit, het hele gezin reisde af naar Eindhoven. Voor een dag van e-racen, talkshows, quizzen en een robot-orkest. Aan tafel: Isolde Hallensleben, die een talkshow met het koninklijk gezin presenteerde, Robert Doornbos die ging simracen en natuurlijk ook liefhebber van het Koninklijk Huis Francis van Broekhuizen.

Job Cohen trouwde Willem-Alexander en Máxima
Op de dag dat koning Willem-Alexander 54 kaarsjes uitblaast, kijken wij alvast naar 17 mei. Op die dag gaat de vlag uit voor Koningin Máxima, die haar 50e verjaardag viert. We staan stil bij het kroonjaar met koningshuis-liefhebber en groot fan Francis van Broekhuizen, Carel Kraayenhof, voormalig Zuid-Amerika correspondent Ineke Holtwijk en presentator Buddy Vedder. Via een videoverbinding sprak Job Cohen over een bijzonder moment: hij trouwde Willem-Alexander en Máxima. Ook Francis van Broekhuizen deelt een bijzonder moment!

In deze uitzending van Beau waren Bert Doorn, Buddy Vedder, Carel Kraayenhof, Frank Lammers, Guus Meeuwis, Isolde Hallensleben, Job Cohen, Kraantje Pappie en Robert Doornbos te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 27 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!