Uitzending
Beau - Aflevering 26

Aflevering 26

Beau

26-4-2021

| 475 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Onderscheiding Claudia de Breij
Niemand minder dan Claudia de Breij ontving vandaag een koninklijke onderscheiding. Een bijzonder moment waar uiteraard ook een bijzondere speech bij hoort!

Het bijzondere leven van Albert Verlinde
Er is waarschijnlijk niemand die zoveel verjaardagen van bekende Nederlanders uit zijn hoofd kent als Albert Verlinde, maar nu is hij zelf even aan de beurt. Want de man die het als eerste durfde op te nemen tegen musicalproducent Joop van den Ende, en de entertainmentjournalistiek naar de Nederlandse televisie bracht, viert zijn 60e verjaardag.

Beau heeft muzikale verrassing voor Albert Verlinde!
Er is waarschijnlijk niemand die zoveel verjaardagen van bekende Nederlanders uit zijn hoofd kent als Albert Verlinde, maar nu is hij zelf even aan de beurt. Want de man die het als eerste durfde op te nemen tegen musicalproducent Joop van den Ende, en de entertainmentjournalistiek naar de Nederlandse televisie bracht, viert zijn 60e verjaardag. Beau verraste hem met een muzikale ode!

Gommers: 'Meest slechte moment om te versoepelen'
'We houden het niet vol'. Dat schreven Brabantse ic-artsen afgelopen zaterdag in een brandbrief aan minister de Jonge. Terwijl komende woensdag de avondklok eraf gaat, en de terrassen open gaan, stromen de ic's weer vol. Diederik Gommers en Peter de Jager waren te gast.

Bijzondere onderscheiding voor Olga Commandeur!
Bijna 3000 mensen zijn vandaag koninklijk onderscheiden met een lintje vanwege bijzondere verdiensten voor de samenleving. En van de gelukkigen is onze nationale gymlerares: Olga Commandeur. Al meer dan twintig jaar trekt zij onvermoeibaar door het land, met n missie: Nederland in beweging krijgen. Olga was te gast.

Notulen voor het eerst in geschiedenis vroegtijdig openbaar gemaakt
Voor het eerst in de geschiedenis zijn notulen van de ministerraad vroegtijdig openbaar gemaakt. Hoe brisant die veelbesproken notulen zijn, bespraken we met Wouter de Winther.

In deze uitzending van Beau waren Albert Verlinde, Claudia de Breij, Olga Commandeur en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 26 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!