Uitzending
AVRO's Kunstuur - 5-2-2011

5-2-2011

AVRO's Kunstuur

1679 x bekeken | 0 reacties
6
Architecturen. In deze serie aandacht voor de actuele situatie binnen de architectuur, ontstaan door de economische crisis. Op welke manier heeft de crisis toegeslagen en wat zijn de gevolgen voor het ontwerpen van gebouwen? Aan het woord komen architecten Erick van Egeraat en Daan Bakker.

Zomaar Kunst. Een kunstliefhebber vertelt over een werk bij hem of haar thuis. Marc Koolen legt uit wat hij bijzonder vindt aan het schilderij Lunch van Vladimir Hirstov, een kunstenaar uit MacedoniŽ. Of hij het mooi vindt weet hij niet zo goed, maar door het tegenstrijdige karakter van het schilderij past het goed bij hem.

4 Art. Hans den Hartog Jager bekijkt het werk van kunstenaar Jacco Olivier en zijn solotentoonstelling in galerie Ronmandos in Amsterdam. In zijn werk komen schilderkunst en videokunst samen, wat resulteert in bijzondere geprojecteerde animaties.

Deze uitzending van het programma AVRO's Kunstuur is uitgezonden op zaterdag 5 februari door de AVRO. Te gast waren Hans den Hartog Jager, Erick van Egeraat en Daan Bakker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie