Uitzending
3 op Reis - Saudi Arabië - Franse Pyreneeën

Saudi ArabiŽ - Franse PyreneeŽn

3 op Reis

16-11-2008

| 2284 x bekeken | 0 reacties
8
In de stad Riyadh bezoekt Floortje het vrouwenhotel Luthan, waar Saudische vrouwen elkaar in een vrije omgeving kunnen ontmoeten. Voor een traditioneel land als Saudi-ArabiŽ is zoín hotel zeer bijzonder. In een winkelcentrum gaat Floortje op zoek naar een passende abaya en ze ontdekt dat daarin ook veel verschillen zijn. Midden in de woestijn ligt Al Ula, zonder twijfel ťťn van de prachtigste historische bezienswaardigheden van het land.

Deze week reist Sebastiaan Labrie naar de zuidelijk gelegen Franse stad Pau. In deze levendige studentenstad bezoekt hij het Chateau de Pau. Vanuit Pau maakt Sebastiaan twee uitstapjes. Eerst maakt hij een tocht door de PyreneeŽn, waar hij onder andere een kijkje gaat nemen bij een traditionele geitenboer. Vanuit Pau is Sebastiaan ook snel in Hossegor, een kustplaats waar hij overnacht in een eco-lodge en zijn allereerste surfles krijgt.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Saudi ArabiŽ - Franse PyreneeŽn is uitgezonden op zondag 16 november door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie