Uitzending
3 op Reis - Israël - Tioman Eiland

IsraŽl - Tioman Eiland

3 op Reis

26-10-2008

| 4771 x bekeken | 0 reacties
6
Floortje
Het vervolg van Floortjes reis brengt haar naar de IsraŽlische stad Jeruzalem. Een stad met een roerig verleden ťn heden, waar de sporen van onlusten en geweld goed zichtbaar zijn in het dagelijkse leven. Floortje bezoekt enkele historische plekken, waaronder de Klaagmuur. Wanneer ze een bezoek wil brengen aan Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus, en een checkpoint moet passeren, ervaart ze dat reizen in IsraŽl niet altijd even eenvoudig is.

Sebastiaan
Deze week reist Sebastiaan naar het eilandje Tioman, dat hoort bij MaleisiŽ. Op deze droombestemming kun je als toerist heerlijk luieren op de prachtige stranden, maar Sebastiaan laat zien hoe je als vrijwilliger een steentje kunt bijdragen aan milieubehoud en educatie. Zelf steekt hij de handen uit de mouwen bij een bijzonder schildpaddenproject en helpt hij al snorkelend aan het herstel van het koraalrif.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel IsraŽl - Tioman Eiland is uitgezonden op zondag 26 oktober door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie