Uitzending
3 op Reis - Israël - Portugal

IsraŽl - Portugal

3 op Reis

2-11-2008

| 2580 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje vervolgt haar reis door IsraŽl. Eťn van de meest heilige plekken van het land bevindt zich in Bethelem, een stadje dat zowel voor christenen als islamieten een religieuze betekenis heeft. Ze bezoekt er de Geboortekerk, gebouwd op de plaats waar Jezus Christus ter wereld zou zijn gekomen. Bij een bezoek aan het gebied bij de Dode Zee ontsnappen Floortje en haar crew ternauwernood aan een ontploffende mijn.

Deze week reist Froukje Jansen naar Porto. Ze overnacht in deze Portugese stad via het Ďcouch surfí-principe. Dit is een wereldwijd netwerk van zoín 600.000 deelnemers die allemaal hun bank (couch) ter beschikking stellen voor andere couch-surfers als gratis overnachtingsplek. Met hun gastvrijheid willen de surfers bijdragen aan een vriendelijker wereld. Froukjeís gastheer Ricardo geeft haar bovendien toeristische tips en zo bezoekt zij Livrario Lello, volgens velen de mooiste boekwinkel ter wereld, en het prachtige bedevaartsdorpje Lamego.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel IsraŽl - Portugal is uitgezonden op zondag 2 november door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!