Uitzending
Tijd voor MAX - Zanger Wesly Bronkhorst is trots

Zanger Wesly Bronkhorst is trots

Tijd voor MAX

8-1-2019

| 802 x bekeken | 0 reacties
7
Een gesprek met volkszanger Wesly Bronkhorst die onlangs zijn tweede album 'Trots' uitbracht. Ook is hij genomineerd voor de Edison Pop in de categorie Hollands en in oktober staat hij in AFAS Live voor een avondvullend concert. Hoe verklaart hij zijn enorme succes? En nu Wesly er toch is willen we natuurlijk van zijn talent genieten, dus samen met een liveband geeft hij een optreden.

Verder: culinair journaliste Jonah Freud vertelt over een bijzonder kookboek 'De Elisabeth' waarvan onder haar redactie een nieuwe herziene druk is uitgekomen. De Elisabeth bevat recepten die gehanteerd werden op de begin 20ste eeuw goed bekend staande Culemborgse huishoudschool Mariakroon, recepten die van de hand waren van de lerares voedingsleer. Deze wat mysterieuze dame publiceerde in 1930 onder het pseudoniem Elisabeth de eerste druk van Praktische Recepten en sindsdien is het voor velen een geliefd naslagwerk gebleven.

En kunstenaars als Karel Appel en Corneille beschouwen hem als hun exclusieve huisfotograaf en hij kwam dagelijks over de vloer bij John Lennon en Yoko Ono toen zij in het Amsterdamse Hilton verbleven tijdens hun 'Bed-in for Peace'. Fotograaf Nico Koster verzamelde de meest bijzonder foto's uit zijn veelzijdige carrière in het fotoboek 'Amsterdam en zijn iconen door de ogen van Nico Koster'.

Ook Ted van Essen is te gast. Met onze vaste huisarts hebben we het over een veel voorkomende kwaal: verhoogde bloeddruk.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Zanger Wesly Bronkhorst is trots werd uitgezonden op dinsdag 8 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie