Uitzending
Tijd voor MAX - Liefdesverklaring van Annette Malherbe en René van ’t Hof

Liefdesverklaring van Annette Malherbe en René van ’t Hof

Tijd voor MAX

7-1-2019

| 554 x bekeken | 0 reacties
6
In de eerste uitzending van 2019 zijn de acteurs Annette Malherbe en René van ’t Hof te gast. Ze zijn beiden te zien in de theatervoorstelling 'Liefdesverklaring (voor altijd)', waarin Annette vanaf januari Maureen Teeuwen vervangt. Het is een voorstelling waarin de toneelspelers een ode aan de toeschouwer brengen en concluderen dat hun relatie met het publiek een kwestie van echte liefde is.

Verder spreken we met de leden van The Kik over hun bewondering voor singer-songwriter Boudewijn de Groot. Met speciale toestemming van de meester zelf brengt The Kik in deze maand januari twee klassieke albums van De Groot, 'Voor de overlevenden' en 'Picknick', tijdens een aantal concerten integraal ten gehore, iets dat nog niet eerder gebeurde. Bij ons geven ze een voorproefje.

En Daphne Westerdijk heeft down en hele grote wens: model worden. En dit lukt aardig want ze heeft deze week fotoshoot, volgende week volgt een catwalktraining en eind januari loopt Daphne mee met met de Black Fashion Week in Rotterdam. Met Daphne, haar moeder Irma Westerdijk, haar vriend Nando Liebregts en organisator van de Black Fashion Week Leila Aigbedion praten we over Daphnes droom.

Ook Janny van der Heijden is te gast. Ze helpt ons met een gezonde start van het jaar, want ze maakt zuurkoolschotel met kip.

Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Liefdesverklaring van Annette Malherbe en René van ’t Hof werd uitgezonden op maandag 7 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie