Uitzending
Tijd voor MAX - Het grote succes van Ronald Snijders

Het grote succes van Ronald Snijders

Tijd voor MAX

9-1-2019

| 611 x bekeken | 0 reacties
6
We ontvangen presentator en komiek Ronald Snijders. Zijn nieuwe theaterprogramma Groot Succes 2 gaat deze week in première in De Kleine Komedie en daar valt natuurlijk van alles over te vertellen.

Het EO-royaltyprogramma Blauw Bloed bestaat 15 jaar. Journalist en koningshuisdeskundige Jeroen Snel is er al sinds het begin als presentator aan verbonden. Wat hij in die jaren voor en achter de koninklijke schermen heeft gehoord en gezien, vertelt hij bij ons.

Ook te gast in deze uitzending: de laatste twee afvallers van Heel Holland Bakt, Kim en Kim. Wat ging er fout en lukt het wél in de herkansing?

Verder een optreden van Jan Smit, hij speelt zijn nieuwe single. En Wouter de Jong laat ons mentaal zweten.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ronald Snijders, Jan Smit, Jeroen Snel en Wouter de Jong te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het grote succes van Ronald Snijders werd uitgezonden op woensdag 9 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie