Uitzending
Tijd voor MAX - Tjitske Reidinga speelt hoofdrol in Dangerous Liaisons

Tjitske Reidinga speelt hoofdrol in Dangerous Liaisons

Tijd voor MAX

24-2-2020

| 197 x bekeken | 0 reacties
6
Onlangs ging het theaterstuk Dangerous Liaisons in premičre, waarin actrice Tjitske Reidinga de hoofdrol speelt. Dangerous Liaisons is een toneelbewerking van de gelijknamige film uit 1988.

Waarom worden nieuwe inzichten vaak niet omarmt? En hoe kunnen we dat veranderen? Met die vraag worstelt Hans Aarsman in zijn show Dokter Aarsman. Samen met zijn publiek probeert hij op een ongebruikelijke manier naar alledaagse situaties te kijken, om vervolgens een verrassende diagnose te stellen. In Tijd voor MAX laat hij zien hoe dat in zijn werk gaat.

Kunstrijders zijn in het schaatsgekke Nederland onbekend en vaak onbemind. Daarin hopen Michel Tsiba en Daria Danilova verandering te brengen. Ze willen de beste worden en in Nederland het kunstrijden weer op de kaart zetten!

Vorige maand werden de Michelin sterren uitgereikt. Tot zijn eigen verbazing mocht Cas Pikaar, 23 jaar, ook het podium opkomen. Hij won de eerste Young Chef Award van Nederland: een prijs voor jonge chefs die net met hun kookcarričre zijn begonnen.

Muziekjournalist Leo Blokhuis interviewde voor het 5-jarig bestaan van het muziekblad Soundz Henny Vrienten, een van de invloedrijkste popmuzikanten van Nederland. Hij vertelt over dit bijzondere gepsrek.

Hij is misschien wel een van de grootste Nederlandstalige liedjesschrijvers: Raymond van het Groenewoud. Ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, is er een nieuw album, een boek, en op 2 april een groot concert in Paradiso. Bij ons treedt hij op!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Tjitske Reidinga, Hans Aarsman, Henny Vrienten, Leo Blokhuis en Raymond van het Groenewoud te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tjitske Reidinga speelt hoofdrol in Dangerous Liaisons werd uitgezonden op maandag 24 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie