Uitzending
Tijd voor MAX - Nieuwe editie Keukenhofconcert!
Tijd voor MAX - Nieuwe editie Keukenhofconcert!

Nieuwe editie Keukenhofconcert!

Tijd voor MAX

2-3-2020

| 382 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: Huub Stapel, Fresia Cousiño Arias, Roel van Velzen, Bart Siemerink, Willem Post en Janny van der Heijden.

Amerikadeskundige Willem Post vertelt over zijn nieuwe boek: van Arena naar Witte huis. Daarbij staan we aan de vooravond van de ‘Super Tuesday’, de dag waarop de Democraten en Republikeinen in 15 Amerikaanse staten hun presidentskandidaat kiezen. Willem Post vertelt wat we kunnen verwachten.

Op 2 maart wordt bekendgemaakt welke stad in 2023 de Women's Champions League-finale mag organiseren, een van de belangrijkste wedstrijden in het vrouwenvoetbal. Een van de kandidaten is Eindhoven. Met Fox Sports-presentatrice Fresia Cousiño Arias bespreken we de uitslag.

Huub Stapel staat in de theaters met zijn solovoorstelling Het Huwelijk, die wegens succes is verlengd tot februari 2021. Dat betekent dat we nog veel meer mensen kennis kunnen nemen van Huubs observaties over dit eeuwenoude instituut, waarbij hij zwaar leunt op persoonlijke ervaring.

Na een doorslaand succes in 2019, komt er een nieuwe editie van het Keukenhofconcert. Op 16 april om precies te zijn! Directeur Bart Siemerink vertelt hoe deze avond eruit gaat zien.

In de keuken staat Janny van der Heijden en het optreden is van Roel van Velzen. Er is namelijk een nieuw album: Only flames!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Huub Stapel, Roel van Velzen en Willem Post te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Nieuwe editie Keukenhofconcert! werd uitgezonden op maandag 2 maart door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie