Uitzending
Tijd voor MAX - 3JS komen met nieuwe single én theatertour

3JS komen met nieuwe single én theatertour

Tijd voor MAX

21-2-2020

| 205 x bekeken | 0 reacties
7
Wijnkenner Harold Hamersma blijkt zowaar ook iets met bier te hebben: deze maand verscheen zijn boek Onder de rook van de Heineken, waarin hij terugkijkt op zijn jeugd in de Amsterdamse buurt De Pijp. Hij vertelt hoe hij met deze achtergrond alcoholtechnisch toch in een andere hoek belandde.

De Huishoudbeurs gaat morgen voor de 75ste keer van start. Iedereen weet dat dit een beurs is waar de nieuwste snufjes op huishoudelijk gebied worden geïntroduceerd. Maar wat niet iedereen weet, is dat er ooit in 2017 een stel is getrouwd op de beurs. Erik en Sandra Olsman vertellen over die unieke ervaring.

Een nieuwe single en een nieuwe theatertour: de 3JS laten weer volop van zich horen. Bij Tijd voor MAX geven ze vast een voorproefje!

Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère is te zien in het programma 'Bodem in zicht'. Daarin gaan ze op zoek naar de herkomst van de belangrijkste grondstoffen. In de eerste aflevering daalt Anna af in de schimmige wereld van het Colombiaanse goud. Hoe heeft ze dit ervaren?

In de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. Hij maakt een heerlijke, kleurrijke quiche, die tijdens Carnaval goed van pas komt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Anna Gimbrere te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel 3JS komen met nieuwe single én theatertour werd uitgezonden op vrijdag 21 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie