Uitzending
Tijd voor MAX - Anita Witzier presenteert uitreiking Taalheldenprijs

Anita Witzier presenteert uitreiking Taalheldenprijs

Tijd voor MAX

28-2-2020

| 224 x bekeken | 0 reacties
6
Het optreden is van jazzmuzikant Michael Varekamp & The Legends; ze brengen een nummer uit hun opzwepende soulshow The Soul Preacher, over de laatste dagen van het turbulente leven van Jezus Christus.

Zondag 1 maart is het Nationale Complimentendag. Uit onderzoek blijkt dat we aan de ene kant heel erg staan te springen om een complimentje, maar aan de andere kant zijn we heel zuinig om ze te geven. Hoe belangrijk zijn complimentjes eigenlijk? Hoogleraar psycholoog Paul van Lange deed hier onderzoek naar.

Klaas van Kruistum vertelt ons wat er zo ontzettend leuk is aan jeugdtelevisie én hij heeft een update over de Zapp Awards.

Vlogger, zangeres en schrijver Teske vertelt heel openhartig over zichzelf op internet. Toch staan in het boek Nachtvlinder van de 24-jarige vlogger Teske de Schepper behoorlijk wat ontboezemingen die voor haar volgers op z'n zachtst gezegd verrassend kunnen zijn.

Dinsdag 3 maart wordt voor de zesde keer de Taalheldenprijs uitgereikt door initiatiefnemer prinses Laurentien. Bij de uitreiking worden mensen die zich inzetten om laaggeletterdheid het land uit te krijgen, in het zonnetje gezet. Anita Witzier presenteert de uitreiking.

In de keuken Robčrt van Beckhoven. Hij maakt kokosrotsjes voor ons!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anita Witzier en Klaas van Kruistum te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Anita Witzier presenteert uitreiking Taalheldenprijs werd uitgezonden op vrijdag 28 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie