Uitzending
Tijd voor MAX - Grootouders: geef de liefde voor lezen door!

Grootouders: geef de liefde voor lezen door!

Tijd voor MAX

20-2-2020

| 908 x bekeken | 0 reacties
4
Xaviera Hollander werd in de jaren 70 wereldberoemd met haar boek De Happy Hooker over haar belevenissen als madam van een New Yorks bordeel. In haar nieuwste boek, Kind Af, schrijft ze over de relatie met haar ouders, het sterfbed van haar moeder, en over haar leven n De Happy Hooker.

Binnenkort start het nieuwe seizoen van Kees & Co. Plien van Bennekom, die de rol van buurvrouw Brenda op zich neemt in Kees & Co, vertelt wat we dit nieuwe seizoen kunnen verwachten.

De Leescoalitie zet zich in om de leesmotivatie en het leesplezier van Nederlandse kinderen te verhogen en dat doen ze vanaf 20 februari met de campagne Lees Voort! Grootouders van Nederland worden opgeroepen om hun liefde voor lezen door te geven aan hun kleinkinderen. Sportcommentator Jack van Gelder is ambassadeur van deze campagne en vertelt hoe hij zijn eigen kleinkinderen met boeken in aanraking brengt.

Marnix Knetemann is oud-deelnemer van het programma Boer Zoekt Vrouw. Boer Marnix vond uiteindelijk het geluk, maar n de datingshow. Met hem blikken we vooruit op het nieuwe seizoen.

Zangeres Elske DeWall treedt op. Ze zong voorheen altijd in het Engels, maar heeft nu een primeur: ze bracht een Nederlandse single uit!

En in de keuken staat Jeanette, n van de twee verliezende finalisten van Heel Holland Bakt.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jack van Gelder, Plien van Bennekom en Xaviera Hollander te gast. Janny van der Heijden, Robrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Grootouders: geef de liefde voor lezen door! werd uitgezonden op donderdag 20 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie