Uitzending
Tijd voor MAX - Bracha van Doesburgh over het tweede seizoen Oogappels

Bracha van Doesburgh over het tweede seizoen Oogappels

Tijd voor MAX

26-2-2020

| 208 x bekeken | 0 reacties
6
Hoewel het pas februari is, lopen door de hoge temperaturen veel bomen al uit. Zo ook de wilg. Hij oogt een beetje lelijk en staat langs de wegen, waardoor je niet altijd oog voor hem hebt. Boswachter Mathiska Lont wil daarom graag een pleidooi houden voor de wilg.

De Rijn komt bij Lobith ons land binnen, in de Middeleeuwen werden heksen vervolgd en Nederland werd op 5 mei bevrijd. Het zijn zomaar wat weetjes uit de Grote Encyclopedie van Misvattingen die wetenschapsjournalist Hans van Maanen schreef. In het boek veegt hij de vloer aan met een aantal overtuigingen die we sinds jaar en dag voor waar aannemen, maar die bij nader onderzoek eerder onder de noemer ‘nepnieuws’ te scharen zijn.

Zelf was ze altijd één van de favorieten bij het baanwielrennen, maar twee jaar geleden zette Elis Ligtlee een punt achter haar topsportcarrière. Met Elis spreken we over het WK baanwielrennen dat vandaag in Berlijn begint.

In de serie Oogappels volgen we vier gezinnen, allemaal met problemen over social media, drugs, merkkleding en seks. De maatschappelijke druk op ouders om hun kinderen perfect op te voeden is voor velen herkenbaar. Met actrice Bracha van Doesburgh bespreken we het tweede seizoen, dat binnenkort te zien is op NPO 1.

In de keuken staat de winnares van Heel Holland bakt, Anouk Glaudemans. Ze maakt een heerlijke appelnotenkoek!

Het optreden is van Frank Boeijen. De singer-songwriter trekt met een nieuwe tour langs de theaters en bezoekt vandaag de Tijd voor MAX-studio.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bracha van Doesburgh, Frank Boeijen en Hans van Maanen te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Bracha van Doesburgh over het tweede seizoen Oogappels werd uitgezonden op woensdag 26 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie