Uitzending
Tijd voor MAX - Voetbaljournalist Menno Pot over het nieuwe Ajax

Voetbaljournalist Menno Pot over het nieuwe Ajax

Tijd voor MAX

27-2-2020

| 158 x bekeken | 1 reacties
6
Voetbaljournalist Menno Pot schreef het boek Het nieuwe Ajax, over het kanteljaar 2018-2019 waarin de voetbalclub zich opnieuw uitvond. Wat is er zo nieuw aan het Ajax van nu?

Schrijver Thomas Verbogt vertelt over zijn nieuwste boek Als je de stilte ziet, waarin de hoofdpersoon op zoek gaat naar het geheim dat tussen hem en zijn pleegbroer Sander in staat. Het wordt tegelijkertijd een zoektocht naar zijn eigen leven.

Het optreden is van zangeres Ntjam Rosie: binnenkort komt haar nieuwe album Family & Friends uit, een cocktail van soul, pop, jazz en R&B, aangevuld met funk en groovy Afro-invloeden. Bovendien begint haar nieuwe clubtour!

Op 27 februari wordt in de bunker in Osdorp het Marengo-proces hervat. Misdaadjournaliste Marian Husken is erbij en brengt ons op de hoogte.

Actrices Victoria Koblenko en Tanja Jess staan op de bühne met de theaterproductie Mijn man begrijpt me niet.

En in de keuken staat chef Bjorn!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Menno Pot, Marian Husken, Tanja Jess, Thomas Verbogt en Victoria Koblenko te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Voetbaljournalist Menno Pot over het nieuwe Ajax werd uitgezonden op donderdag 27 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie