Uitzending
Tijd voor MAX - Ruud Bos viert zijn 60-jarige jubileum

Ruud Bos viert zijn 60-jarige jubileum

Tijd voor MAX

19-2-2020

| 853 x bekeken | 0 reacties
6
Acteurs Matteo van der Gijn en Vincent Croiset zijn te zien in de tragikomedie Cocktails die 22 februari in première gaat. In Cocktails beleven vijf vrienden een heerlijke avond, tot er ineens iets gebeurt waardoor hun levens en hun onderlinge verhoudingen in een totaal ander perspectief komen te staan.

Componist, pianist en orkestleider Ruud Bos viert dit jaar zijn 60-jarige jubileum. Iedereen kent hem van zijn muziek. Hij schreef onder meer nummers voor Toon Hermans, Willeke Alberti en Gerard Cox.

Jean Kwok schreef drie bestsellers en is wereldberoemd in de Verenigde Staten. Tijd dat we haar in Nederland beter leren kennen. Deze week verschijnt de Nederlandse vertaling van haar boek De Perfecte Zus.

Lenny Kuhr staat aan de vooravond van haar 70ste verjaardag. En dat betekent ook dat dit al ruim 50 jaar geleden is. Bij Tijd voor MAX treedt ze op!

En in de keuken staat Janny van der Heijden.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ruud Bos, Lenny Kuhr en Vincent Croiset te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Ruud Bos viert zijn 60-jarige jubileum werd uitgezonden op woensdag 19 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie