Uitzending
Tijd voor MAX - Tijl in het voetspoor van Bach

Tijl in het voetspoor van Bach

Tijd voor MAX

7-10-2019

| 188 x bekeken | 0 reacties
6
Schrijver Ronald Giphart is te gast. Van hem verscheen onlangs de roman Alle tijd, over de vriendschap tussen zes mannen die jarenlang gezamenlijk een bierbrouwerij in een Utrechtse werfkelder dreven. Nu ze op het punt staan de brouwerij te verkopen rijst de vraag hoe het verder moet met hun leven en hun vriendschap.

Acteur en regisseur Ursul de Geer schuift aan om te vertellen over het toneelstuk Een heilige avond dat hij regisseert.

Actrice Yvonne van den Hurk, die een van de hoofdrollen speelt in het spannende stuk over een mogelijke terroristische aanslag, is ook te gast.

Presentator en cabaretier Tijl Beckand komt vertellen over de 4-delige serie Tijl in het voetspoor van Bach die mogen van start gaat. Daarin loopt hij de tocht van 400 km die de jonge Bach in 1705 liep van zijn woonplaats Arnstadt naar Lübeck om zijn grote idool organist Buxtehude te ontmoeten. Onderweg komen we aan de hand van verhalen en ontmoetingen te weten hoe Bach was als persoon.

In de keuken de dichtende slager Gertjan Kiers.

Verder zanger Frans Bauer. Niet alleen bracht hij onlangs een nieuwe single uit, De Bom, maar binnenkort verschijnt ook zijn nieuwe album, Ik heb je lief. En dan heeft hij ook nog de overstap gemaakt van AVROTROS naar RTL4, waar hij onder meer een reisprogramma zal gaan maken. Inmiddels is hij op die zender ook al te zien als coach in The Voice Senior. Genoeg om over te praten dus, en uiteraard treedt Frans ook voor ons op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frans Bauer, Ronald Giphart, Tijl Beckand, Ursul de Geer en Yvonne van den Hurk te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Tijl in het voetspoor van Bach werd uitgezonden op maandag 7 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie