Uitzending
Tijd voor MAX - Een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes

Een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes

Tijd voor MAX

10-10-2019

| 117 x bekeken | 0 reacties
6
Aan tafel veelzijdig kunstenares Gerti Bierenbroodspot. Van haar verscheen dit jaar de Codex Bierenbroodspot. Een gids met nieuwe schilderijen, collages, foto’s en kronieken over de vele landen waar Bierenbroodspot haar sporen heeft nagelaten.

Callas, Onassis & Kennedy, een muzikale vete is een muziektheatervoorstelling die draait om de driehoeksverhouding tussen operadiva Maria Callas, scheepsmagnaat Aristoteles Onassis, en presidentsweduwe Jacky Kennedy. De beide rivaliserende dames worden gespeeld door actrices Fréderique Sluyterman van Loo en Irene Kuiper.

Verder: cabaretier en stand-upcomedian Tex de Wit, onder andere bekend van het programma Zondag met Lubach, schreef het boek Ik heb een slimme droger, met hilarische verhalen over zijn dagelijks leven.

Ook de Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck zit aan tafel. Van haar verscheen pasgeleden een nieuwe roman, Let op mijn woorden.

Het optreden is van zanger en musicalster Jim Bakkum, die vanaf januari in het theater staat met de solovoorstelling Klein. Daarin brengt hij een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes van onze vaderlandse muziekgeschiedenis. Bij ons laat hij alvast iets horen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Frédérique Sluyterman van Loo, Gerti Bierenbroodspot, Irene Kuiper, Jim Bakkum en Tex de Wit te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes werd uitgezonden op donderdag 10 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie