Uitzending
Tijd voor MAX - René van 't Hof weigert op te geven

René van 't Hof weigert op te geven

Tijd voor MAX

9-10-2019

| 422 x bekeken | 0 reacties
7
Schrijver Charles den Tex zit aan tafel om over zijn jongste pennenvrucht, Verloren Vrouw, te vertellen.

De tragikomedie Eindspel, naar het stuk van de beroemde Britse toneelschrijver Samuel Beckett, gaat in première. In Eindspel wachten vier mensen in een verder verlaten wereld op het onvermijdelijke einde. Toch weigeren ze op te geven. Twee van de hoofdrolspelers, acteurs Hans Croiset en René van ’t Hof, zijn te gast.

Hoogleraar gerontologie Andrea Maier praat ons regelmatig bij over het menselijk verouderingsproces. Ze heeft het dit keer over spierarmoede bij ouderen. De kennis hierover onder artsen ontbreekt nog vaak, terwijl de aandoening een van de belangrijkste oorzaken is van instabiliteit bij ouderen.

Boswachter Mathiska Lont heeft weer nieuws uit de natuur, en in de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Het optreden is van de Vlaamse singer-songwriter Sioen die met zijn concert Sioen plays Graceland een indrukwekkende eigen versie van Paul Simons legendarische album uit 1986 neerzet.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Rene van 't Hof, Charles den Tex en Hans Croiset te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel René van 't Hof weigert op te geven werd uitgezonden op woensdag 9 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie