Uitzending
Tijd voor MAX - Zij gelooft in mij!

Zij gelooft in mij!

Tijd voor MAX

11-10-2019

| 170 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast is voormalig rugbyprof Tim Visser, de enige Nederlandse rugbyspeler die ooit (voor Schotland) uitkwam op een WK. Hij is commentator voor Ziggo Sport het WK Rugby.

Om even in de sporthoek te blijven: oud-doelman Piet Schrijvers veroverde met Ajax vijf landstitels en maakte twee wereldkampioenschappen mee. Inmiddels is bij hem Alzheimer geconstateerd. Over Piet verscheen onlangs de biografie De Beer van De Meer, geschreven door voetbaljournalist Yoeri van den Busken.

Verder: acteur Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes in de musical Zij gelooft in mij. Nu staat hij in het theater met De hits van André Hazes.

Acteur Jon van Eerd komt vertellen over Herrie in de keuken, waarin zijn alter ego Harrie Vermeulen de eigenaar is van een verlopen snackbar. En enigszins als voorbereiding bakt Jon samen met Heel Holland bakt-winnares Anna Yilmaz een lekkere taart.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jon van Eerd, Martijn Fischer en Piet Schrijvers te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Zij gelooft in mij! werd uitgezonden op vrijdag 11 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie