Uitzending
Tijd voor MAX - Mathieu van der Poel van dichtbij

Mathieu van der Poel van dichtbij

Tijd voor MAX

26-4-2019

| 330 x bekeken | 0 reacties
6
Ad van Ham maakte afgelopen weekend de overwinning van Mathieu van der Poel in de Amstel Gold Race van dichtbij mee. Hij volgt hem voor het programma 'Van hier tot Tokio' samen met ploegleider Michel Cornelisse. Hoe was het om deze spectaculaire wielerwedstrijd van dichtbij mee te maken?

Verder: een gesprek met Philip Freriks, presentator van de nieuwe serie 'In de voetsporen van D-Day'. In deze serie reist Philip 75 jaar na dato mee met de hoofdrolspelers van Operatie Overlord, de codenaam van de invasie op D-Day door de westerse geallieerden in het door Duitsland bezette West-Europa. Aan de hand van archiefmateriaal, dagboekfragmenten en persoonlijke ervaringen van geallieerden en Duitsers worden de voorbereidingen, het verloop en de nasleep van de dag die onze geschiedenis voorgoed heeft veranderd gereconstrueerd.

Met voormalig correspondent in Japan, Joan Veldkamp, spreken we over de aanstaande troonswisseling in Japan. Op 1 mei volgt kroonprins Naruhito daar zijn vader Akihito op als keizer en daarmee wordt een nieuw tijdperk ingeluid, het Reiwa-tijdperk. Wat gaat de troonswisseling voor Japan betekenen?

In de keuken Meester Patissier Robèrt van Beckhoven. Hij maakt speciaal voor Koningsdag een oranje macaron.

En Renée van Wegberg vertelt over haar rol in de theatershow 'List, Shaffy & Piaf'. En ze treedt ook voor ons op!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Joan Veldkamp, Michel Cornelisse, Philip Freriks en Renée van Wegberg te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Mathieu van der Poel van dichtbij werd uitgezonden op vrijdag 26 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie