Uitzending
Tijd voor MAX - Fiets aan de wilgen

Fiets aan de wilgen

Tijd voor MAX

19-4-2019

| 506 x bekeken | 0 reacties
6
Voormalig profwielrenner Bram Tankink is te gast. Hij hing eind vorig seizoen, na een carričre van 18 jaar, zijn fiets aan de wilgen. Met hem blikken we vooruit op de Amstel Gold Race die aanstaande zondag wordt verreden en die Bram zelf veertien keer reed.

Ook te gast: de zangers Erik Mesie, Nol Havens en Stefan de Kogel. Samen met andere topmuzikanten die aan de wieg stonden van ontelbare Nederpopklassiekers vormen ze de Nederpop All Stars, een band die tijdens zijn alweer tweede succesvolle theatertournee oude tijden doet herleven en het publiek meeneemt op een muzikale reis langs meezingers als Suzanne, Stiekem gedanst en De Bom. We hebben het met hen over het oude én nieuwe succes en natuurlijk treden ze ook voor ons op.

Verder: de een is fotostripmaker, Ype Driessen, en de ander is hoogleraar wetenschapscommunicatie aan de Universiteit in Leiden, Ionica Smeets. Als je die twee talenten samenvoegt, krijg je het boek 'Ype en Ionica; De Verrassende Verjaardagen en andere nogal logische fotostrips'. Ze vertellen over het boek.

Met Jeroen Snel hebben we het over meester Pieter van Vollenhoven. De man van Prinses Margriet wordt 30 april 80 jaar en daarom mocht Jeroen hem uitgebreid interviewen.

Manon Schaap, de nieuwe directeur van Tassenmuseum Amsterdam, vertelt over de lente in de tassenwereld.

En Robčrt van Beckhoven staat in de keuken. Aan het begin van het paasweekend maakt hij allerlei lekkers voor deze feestelijke dagen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bram Tankink, Erik Mesie, Jeroen Snel, Nol Havens en Stefan de Kogel te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Fiets aan de wilgen werd uitgezonden op vrijdag 19 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Voormalig profwielrenner Bram Tankink is te gast. Hij hing eind vorig seizoen, na een carrière van 18 jaar, zijn fiets aan de wilgen. Met hem blikken we vooruit op de Amstel Gold Race die aanstaande zondag wordt…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten