Uitzending
Tijd voor MAX - Jan Mulder wil eeuwig leven

Jan Mulder wil eeuwig leven

Tijd voor MAX

24-4-2019

| 687 x bekeken | 0 reacties
6
Vandaag zit oud-voetballer en televisiepersoonlijkheid Jan Mulder aan tafel. Op 26 april begint op NPO 1 de zesdelige serie 'Het eeuwige leven van Jan Mulder' waarin Jan op zoek gaat naar een methode om eeuwig te kunnen blijven leven, want hij wil niet dood. Zijn zoektocht voert hem langs de wetenschap, de kunst, en oude vrienden, en leidt tot confronterende gesprekken en nieuwe inzichten.

Voedingsprofessor Jaap Seidell ontkracht weer een voedselmythe. En hoogleraar klinische neuropsychologie Margriet Sitskoorn legt uit dat de informatieverwerking van onze hersenen soms niet goed aansluit op de informatievoorziening van de huidige wereld. Margriet legt ook uit hoe dit leidt tot persoonlijke conflicten én wereldproblemen. Ze schreef er het boek HersenHack over dat onlangs verscheen.

Ook presentator Henkjan Smits komt langs, hij is namelijk ook juryvoorzitter van de Hebban Luisterboek Awards 2019, die tijdens de Week van het Luisterboek (6 t/m 12 mei) zullen worden uitgereikt aan de beste voorlezers van luisterboeken. Henkjan maakt bij ons de shortlist bekend, dus dat wordt spannend.

We worden door Aniek Keijsers getrakteerd op een ijsje. Ze werkt in een ziekenhuis, is mantelzorger én heeft nu het boek 'IJs & co' gemaakt. Hoe combineert ze dat allemaal?

En er is muziek van Ancora!

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Jan Mulder, Henkjan Smits en Margriet Sitskoorn te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Jan Mulder wil eeuwig leven werd uitgezonden op woensdag 24 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Vandaag zit oud-voetballer en televisiepersoonlijkheid Jan Mulder aan tafel. Op 26 april begint op NPO 1 de zesdelige serie Het eeuwige leven van Jan Mulder waarin Jan op zoek gaat naar een methode om eeuwig te kunnen…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten