Uitzending
Tijd voor MAX - Katja Schuurman leest voor
Tijd voor MAX - Katja Schuurman leest voor

Katja Schuurman leest voor

Tijd voor MAX

25-4-2019

| 533 x bekeken | 0 reacties
6
Katja Schuurman komt langs. Ze schrijft tegenwoordig, naast haar acteercarričre, ook kinderboeken schrijft. Om precies te zijn voorleesboekjes die zich afspelen in en om de boerderij. De allernieuwste is net uit.

Ook Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort, schuift aan. Komende zaterdag begeleidt hij de koninklijke familie tijdens hun feestelijke bezoek aan zijn stad ter gelegenheid van Koningsdag en hij vertelt bij ons hoe de voorbereidingen verlopen.

Misdaadverslaggever Thijs Zeeman maakt samen met zijn collega Jens Olde Kalter een nieuw programma: Betrapt! Daarin leggen ze verschillende misstanden vast op camera. Thijs ligt alvast een tipje van de sluier op.

Overspel, onnatuurlijk overlijden en een verdenking van dubbele moord die onder het tapijt geschoffeld werd. Hierover gaat het nieuwste boek van Carla de Jong: Geheim leven. En het gebeurde allemaal in haar eigen familie. Carla legt uit hoe dit zit.

Sandra Ysbrandy staat in de keuken en maakt weer iets lekkers voor ons.

En een optreden van zanger Django Wagner, die de successen aaneenrijgt. Zijn nieuwe single 'Liefde' is net uit en binnenkort staat hij met een grot show in het Afas Circustheater in Scheveningen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Katja Schuurman, Django Wagner, Lucas Bolsius, Sandra Ysbrandy en Thijs Zeeman te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Katja Schuurman leest voor werd uitgezonden op donderdag 25 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie