Uitzending
Tijd voor MAX - Herdenken en vieren

Herdenken en vieren

Tijd voor MAX

1-5-2019

| 295 x bekeken | 0 reacties
6
We ontvangen actrice Johanna ter Steege die vanaf 5 juni samen met Huub Stapel te bewonderen is in het muziektheaterspektakel Hanna van Hendrik, over de veerkracht van de boerengemeenschap in Twente in de roerige jaren '70 van de vorige eeuw. Als decor voor de voorstelling, een initiatief van de uit Twente afkomstige Johanna, wordt Hangar 11 van Vliegveld Twenthe omgetoverd tot een boerenerf met stallen, koeien, trekkers en waslijnen.

Verder te gast: voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, tegenwoordig voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. We spreken uiteraard met haar over de herdenkingsplechtigheden op 4 mei en de feestelijke bevrijdingsvieringen op 5 mei.

Zanger Jamai is één van de artiesten die optreedt op het jaarlijkse 5 mei-concert op de Amstel; bij ons vertelt hij wat hij zich daarvan voorstelt.

De hoofd-act tijdens het Bevrijdingspop Herdenkingsconcert dat op 4 mei in Haarlem plaatsvindt is Van Dik Hout. Vandaag verzorgt de band, die dit jaar precies 25 jaar in het vak zit, alvast een optreden in onze studio.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gerdi Verbeet, Huub Stapel en Johanna ter Steege te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Herdenken en vieren werd uitgezonden op woensdag 1 mei door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie