Uitzending
Tijd voor MAX - Koninklijke opwarmer

Koninklijke opwarmer

Tijd voor MAX

23-4-2019

| 1037 x bekeken | 0 reacties
6
Cabaretier Richard Groenendijk is te gast. Hij presenteert zaterdag 27 april een nieuwe aflevering van de serie Nederland op film, waarin oud filmmateriaal van duizenden Nederlandse amateurfilmers is te zien, altijd opgehangen aan een speciaal thema. Het thema is op deze Koningsdag, niet geheel toevallig, Koninginnedag.

Ook cabaretier Patrick Nederkoorn zit bij ons aan tafel, samen met Oranje-kenner Oscar Meijer. Komende donderdag, twee dagen voor Koningsdag, presenteren Patrick en Oscar in theater De Flint in Amersfoort namelijk de talkshow 'Koningsdag: De Generale', waarin ze met speciale gasten alle ins- en outs van Koningsdag doornemen én tips geven om er zo’n leuk mogelijke dag van te maken. Bij ons alvast een voorproefje.

In de keuken chef-kok Ramon Brugman, hij schreef het boek Masterclass Dips, waarin hij met recepten uit meer dan 20 landen laat zien hoe je eindeloos met dips kunt variëren. Hij geeft een demonstratie.

En zanger en muzikant Sjors van der Panne komt langs om te praten over zijn optreden in het Amsterdamse Concertgebouw. Hij laat ook nog zijn nieuwe single 'Blijf nog even' horen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Patrick Nederkoorn, Ramon Brugman en Richard Groenendijk te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Koninklijke opwarmer werd uitgezonden op dinsdag 23 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Cabaretier Richard Groenendijk is te gast. Hij presenteert zaterdag 27 april een nieuwe aflevering van de serie Nederland op film, waarin oud filmmateriaal van duizenden Nederlandse amateurfilmers is te zien, altijd…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten