Uitzending
Tijd voor MAX - Liefde voor Anton Pieck

Liefde voor Anton Pieck

Tijd voor MAX

18-4-2019

| 689 x bekeken | 0 reacties
6
Cabaretier Erik van Muiswinkel en zijn vrouw Paulien Schoof zitten aan tafel om te vertellen over kunstschilder, tekenaar, etser en graficus Anton Pieck, die vooral beroemd werd met zijn romantische oud-Hollandse illustraties. Erik en Paulien zijn echte kenners en van Pauline verschijnt nu het boek 'Was getekend, Anton Pieck'.

Ook een gesprek met de Vlaamse televisiemaker, muzikant en auteur Jan Leyers, in Nederland onder meer bekend als presentator van het programma Zomergasten in 2012. Onlangs ontving Jan de prestigieuze E. du Perronprijs voor zijn boek 'Allah in Europa', waarin hij met een open blik de stand van de islam in het huidige Europa verkent.

Verder: presentatrice Anita Witzier is een enthousiaste thuiskok en heeft onlangs een eigen kookboek uitgebracht 'Zonder fratsen'. Dat koken inderdaad én gezond én lekker én simpel kan zijn gaat ze hoogstpersoonlijk in de keuken bewijzen.

En Loiza Lamers en Anouk Hoogendijk zijn net terug uit Turkije. Daar waren ze voor het programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld. Ze vertellen hoe deze spannende reis is bevallen.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Anita Witzier, Anouk Hoogendijk, Erik van Muiswinkel en Jan Leyers te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Liefde voor Anton Pieck werd uitgezonden op donderdag 18 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie