Uitzending
Tijd voor MAX - New York door de ogen van Willem Post

New York door de ogen van Willem Post

Tijd voor MAX

17-4-2019

| 842 x bekeken | 0 reacties
6
Historicus en Amerikadeskundige Willem Post schuift aan om zijn nieuwste boek 'New York Compleet' toe te lichten. Daarin tipt hij samen met mede-auteur Ton Wienbelt de lezer over de honderd meest bijzondere plekken van de Big Apple, waar de dynamiek en de magie van deze wereldstad de bezoeker betoveren.

Ook te gast is voormalig politiewoordvoerder en televisiepersoonlijkheid Ellie Lust. Ellie vertelt over het tweede seizoen van het programma 'Ellie op patrouille' dat onlangs van start is gegaan en waarin ze ditmaal langs gaat bij politiekorpsen in ArgentiniŽ, Canada, El Salvador, GeorgiŽ, JordaniŽ en Zuid-Korea.

In de keuken Heel Holland Bakt-winnares Anna Yilmaz.

Zangeres en musicalartiest April Darby vertelt over haar nieuwste project en laat daar alvast wat van horen.

En met Evert Thielen vieren we zijn 50-jarig kunstenaarsjubileum. Ter ere hiervan is veel van zijn werk te zien in het Limburgs Museum in zijn geboorteplaats Venlo. Wat is zijn hoogtepunt uit die 50 jaar?

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Willem Post en Ellie Lust te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel New York door de ogen van Willem Post werd uitgezonden op woensdag 17 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Historicus en Amerikadeskundige Willem Post schuift aan om zijn nieuwste boek New York Compleet toe te lichten. Daarin tipt hij samen met mede-auteur Ton Wienbelt de lezer over de honderd meest bijzondere plekken van…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten