Uitzending
Tijd voor MAX - Kerst met Gerard Joling

Kerst met Gerard Joling

Tijd voor MAX

6-12-2018

| 577 x bekeken | 0 reacties
6
Zanger Gerard Joling komt langs, omdat zijn nieuwe kerstsingle is verschenen. En natuurlijk krijgen we die te horen, want Gerard gaat voor ons zingen!

Ook te gast: de cabaretiers Joep van Deudekom en Rob Urgert. Beide heren maakten eerder deel uit van De Kwis, en hebben nu een nieuwe quiz bedacht: Het uur van de waarheid. Bij ons aan tafel vertellen Joep en Rob wat de kijker kan verwachten én welke rol zij zelf spelen.

Verder: actrices Ingeborg Elzevier en Annick Boer staan momenteel samen met acteur Peter Tuinman op de planken in de komedie 'Genoeg nu over jou!', een speciaal voor dit drietal geschreven voorstelling. Ingeborg viert bovendien haar 60-jarig toneeljubileum met deze rol. Bij ons vertellen Annick en Ingeborg waarom er zoveel te lachen valt in dit theaterstuk.

Nog meer muziek: het Kingdom Choir treedt op. Dit Britse koor speelde eerder dit jaar tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle en staat dit weekend in de Johan Cruijff Arena.

En Wilma van Grinsven-Padberg leert ons alles over olijfolie.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Gerard Joling, Annick Boer, Ingeborg Elzevier, Joep van Deudekom, Johan Cruijff en Rob Urgert te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Kerst met Gerard Joling werd uitgezonden op donderdag 6 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie