Uitzending
Tijd voor MAX - Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof in actie

Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof in actie

Tijd voor MAX

3-12-2018

| 335 x bekeken | 0 reacties
6
Een gesprek met harpiste Lavinia Meijer en bandoneonist Carel Kraayenhof. Ze vertellen onder meer over hun gezamenlijke benefietconcert op 19 december in de Sint Jans Basiliek in Laren, waarvan de opbrengst ten goede komt van het Winterproject MAX Maakt Mogelijk. En om iedereen warm te maken voor dit evenement treden Lavinia en Carel uiteraard ook bij ons op.

Ook te gast cabaretier en theatermaker Patrick Nederkoorn, die met zijn derde theatershow 'Ik betreur de ophef' onder andere zijn verleden als gemeenteraadslid in Amersfoort op de hak neemt. Het publiek wordt getrakteerd op een even grappig als pijnlijk inkijkje in de wereld van leugens en valse beloftes.

We ontvangen daarnaast actrices Anouk van Nes, Rian Gerritsen, Sandra Mattie en Joanne Telesford in verband met de vriendinnenkomedie 'Opvliegers 4 – Trossen Los!' waarmee de dames op de planken staan. Welke capriolen halen hun alter ego’s Loes, Joke, Moniek en Shirley ditmaal uit tijdens hun reis aan boord van een cruiseschip?

En boer Jos en echtgenote Dycke schuiven bij ons aan. De deelnemers uit 2009 hebben een vlog bijgehouden over het huidige seizoen van Boer zoekt Vrouw waarvan dit weekend de laatste aflevering te zien was. Met hen kijken we terug op het lief en leed van de boeren uit het tiende seizoen.

Verder: Janny van der Heijden staat in de keuken. En Jeanine Janssen van MAX Ombudsman neemt vrijdag een rapport van minister Blok in ontvangst over de visie en werkwijze van het ministerie van buitenlandse zaken ten opzichte van Nederlandse burgers die in problemen komen in het buitenland. Wat verwacht ze van dit rapport?

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Carel Kraayenhof, Lavinia Meijer, Anouk van Nes, Patrick Nederkoorn en Sandra Mattie te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Lavinia Meijer en Carel Kraayenhof in actie werd uitgezonden op maandag 3 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie